Gammal kjerring, Urørtfinalen 2011

Jepp, dette er meg! Og du kan se mine «fantastiske» skuespiller-prestasjoner helt først i tv-sendinga til årets Urørtfinale (se lenger ned for video). Jeg må si jeg ser ut som en veldig troverdig gammal kjerring, det er noe veldig Anne Cath-Vestly over kroppsbygningen :)

Det geniale med å jobbe i NRK er at man får usedvanlige mange rare muligheter. For eksempel å kle seg ut som gammal kjerring, og gjøre 20 takes hvor man blir dytta ned i en haug med puter, så lauspuppene (to appelsiner) flyr i alle retninger og man holder på å le seg ihjæl. Eller å være med på å sprenge ting i lufta (alltid gøy!).

Via flickr.com

Se hele Urørt-finalen her (evt bare de første 5 sekundene hvor jeg blir most av programleder Mari :) :

 

Av Morten Skogly

Creator of Things