Urørt vant Gulltaggen!

Med denne løsningen har Urørt blitt alt hva MySpace burde ha vært. – fra juryens begrunnelse

«Babyen» min Urørt vant i kveld Gulltaggen for beste mobilapp, noe som er utrolig stas! iOS-appen er laget av Klapp Media, mens backendløsningene og api er laget av Anders Fjelleng Engan i NRK P3 Urørt. Prosjektledet av meg = sitte og se på, snakke i telefon, være entusiastisk, wtf :)

Hurra for oss alle, og 30233 tomler opp til alle de usignerte (og signerte) artistene som gjør Urørt awesome!

Juryens begrunnelse

-Urørt er en nettjeneste fra NRK P3 der uetablerte norske artister kan laste opp og promotere musikken sin. Du, kan oppleve ny norsk musikk, helt gratis! Med Urørt til iPhone, Android og iPad revitaliserer NRK hele Urørt konseptet. Applikasjonene aktualiserer Urørt og gir artistene en plattform som flytter grensene for en hel produktkategori. Tjenesten benytter seg godt av formatet og kombinerer det beste fra konkurrenter som Spotify og WiMP. Grensesnittene er gjennomarbeidet, enkle og effektive og får selv små norske undergrunnsband til å fremstå som internasjonale superstjerner. Med denne løsningen har Urørt blitt alt hva MySpace burde ha vært.

20110414-224953.jpg

Av Morten Skogly

Creator of Things