Mina Hadjian på Hovefestivalen

Av og til tar fantomet (meg) på seg kamerabag og drar ut i verden for å lage tv. Her er noen klipp fra Hovefestivalen i 2007, som stod i gjørmebrytingens og skamklippingens tegn. Herlige Mina Hadjian, min store helt, stod foran kamera, og jeg stod bak.

Disse reportasjene ble filmet mens Mina var i harde tak med NRK-ledelsen, og jeg husker jeg var ekstemt imponert over hvor proff hun var. Hun kunne være i en ganske het telefonsamtale, og få sekunder etterpå var det bare SNAP, og hun leverte. Husker også jeg ble litt overrasket over hvor populær hun var blandt Hovepublikumet, som bortimot hev gullkorn etter oss. For eksempel disse jentene som kom bort til oss når vi satt og spiste lunsj, og lurte på om Mina ville klippe en av dem. Som sagt så gjort, vi hentet en saks og satte i gang. Aldri har vel «gjør hva du vil» vært ytret på så feil tidspunkt. Se selv hvordan det gikk!

Flere klipp

Naken Hovegud – Se Minas nakenløp

Mina har vondt i hove

Mina skamklipper jente

Mina arrangerer gjørmebryting

Mina på shopping

Mina og Toffen heiser flagget

Mina er våt

Mina er ikke skitten

Flere Mina-klipp finner du i P3TV

Av Morten Skogly

Creator of Things