Filmpolitiet løfter på dyna

Hver uke etter at radiosendingen er over pleier redaksjonen i Filmpolitiet å samles i studio for å prate om uka som gikk og andre ting de er betatt av. Dette tas opp og legges som et populært bonusspor på radiopodcasten deres.

Vi har fundert på å filme denne «podcastpraten», for å se om vi kan få til en ukentlig webcast, og rett etter fredagens sending satte vi opp fire lyskastere, lånte en kameraskinne fra tv-avdelingen, og filmet hele bonussporet med to håndholdte speilreflekskamera.

Videoversjonen du kan se under er en kraftig nedklippet kortversjon av radioutgaven, men inneholder en del av de elementene vi har lyst til å ha med dersom vi skal gjøre dette til en fast greie: Godt humør, god energi, innklipp fra ukes anmeldelser, og en fin intro. Enjoy!

Filmpolitiet ber om innspill til forbedringer på sine nettsider. En ting vi uansett skal gjøre på neste opptak er å ha flere kamera, og ha kamera på stativ for å få mer å klippe i, men vi syns resultatet ble ok tatt i betraktning at det er gjort ganske på sparket.

En ting som i hvertfall er sikkert: Filmpolitiet-redaksjonen kler å bli filmet!

Av Morten Skogly

Creator of Things