Skogly Korrektur & Flisespikkeri

Når jeg finner skrivefeil på en nettside, eller kommer over en lenke som ikke fungerer, så pleier jeg å si fra.

Kall det en hobby. Kall det et kall. Kall det en hangup, samma det.

Det koster meg bare et minutt eller to, og resultatet blir et rent og pent internett med mindre skrivefeil og døde lenker. Tenk på meg som en nettvaktmester som svinger innom, men i stedet for å bytte lyspæra di så peker jeg bare på den og går videre. Man har jo andre ting å gjøre. Things to do, people to meet.

Av og til drar jeg på litt og gir et og annet nerdy råd også. Ting som: “Anbefaler en loadinganimasjon på modalpopupen deres. For folk med lav båndbredde eller treg cpu ser det ut som om siden har krasjet. Mulig det bare er serveren deres som sliter akkurat nå, men uansett lurt å ta høyde for.” Sånn, ferdig. Føle seg flink.

Jeg har gjort dette i årevis. Helt gratis. Skulle bare mangle.

Men nå tenkte jeg å begynne å legge ved en lenke til denne siden i korrekturepostene jeg sender, slik at de som evt setter pris på det kan sende en tier eller to. Helt frivillig altså.

Lenken er https://www.paypal.me/mskogly og summen er valgfri.

Innbetalingene blir regnskapsført og skattet for, under org.nummer 882432262 (Skogly Prosjektutvikling). Pengene brukes til å finansiere fremtidige prosjekter.


Generelt råd til deg som publiserer på nett og faktisk vil ha kundekontakt:

  1. Stavekontroll. Funker som fjell. Det er kommet for å bli. Men det at det sniker seg inn en feil et sted er ingenting å skjemme seg over, det kan skje den beste.
  2. Gjør det enkelt for folk å få tak i deg på epost
    De fleste publisister gjør det enkelt, ved å gjøre navnet på forfatteren klikkbart, eller ved å legge eposten i klartekst i foten på nettsida. Men det er irriterende mange som gjør det direkte vanskelig finne kontaktinformasjonen, eller krever at kundene fyller ut et skjema. Slutt med det. I gamledager var man redd for spam, og gjorde skrev artige ting som morten.skogly kanelbolle gmail.com. Slutt med det. Får du spam så har du feil epostløsning. Ferdig snakka. Skriv eposten i klartekst og gjør den klikkbar. Sånn: morten.skogly@gmail.com.

What time is it? Typo Tmie!

What time is it? Typo Tmie! / Typo Timmy

Message for @katiefehren: Found a typo in this excellent article: http://fortune.com/2016/07/27/tesla-bigger-battery-gigafactory/
Typo: But the Tesla team seams – should be seems.

If this was worth anything, a miniscule donation can be made to https://www.paypal.me/mskogly :)

Ps: Love your articles about Tesla.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.