Skogly Korrektur & Flisespikkeri

Hei, har jeg nylig varslet deg om en skrivefeil? Værsegod, bare hyggelig i så fall.
Dersom tipset mitt var til nytte så hadde det vært hyggelig om du hadde lyst til å Vippse en liten valgfri sum til 41545931, feks prisen av en kaffe ☕. Da får jeg motivasjon til å fortsette å tipse om skrivefeil, og koffein nok til å være årvåken :). Sammen er vi et team i den evige kampen mot små skrivefeil. 👬 👭 👫

via GIPHY

Litt bakgrunnsinfo
Når jeg finner skrivefeil på en nettside, eller kommer over en lenke som ikke fungerer, så pleier jeg å si fra.

Kall det en hobby. Kall det et kall. Kall det en hangup, samma det.

Det koster meg bare et minutt eller to, og resultatet blir et rent og pent internett med mindre skrivefeil og døde lenker. Tenk på meg som en nettvaktmester som svinger innom, men i stedet for å bytte lyspæra di så peker jeg bare på den og går videre. Man har jo andre ting å gjøre. Things to do, people to meet.

via GIPHY

Av og til drar jeg på litt og gir et og annet nerdy råd også. Ting som: «Anbefaler en loadinganimasjon på modalpopupen deres. For folk med lav båndbredde eller treg cpu ser det ut som om siden har krasjet. Mulig det bare er serveren deres som sliter akkurat nå, men uansett lurt å ta høyde for.» Sånn, ferdig. Føle seg flink.

Jeg har gjort dette i årevis. Helt gratis. Skulle bare mangle.

Men nå tenkte jeg å begynne å legge ved en lenke til denne siden i korrekturepostene jeg sender, slik at de som evt setter pris på det kan sende en tier eller to. Helt frivillig altså.

Vipps en valgfri slant til 41545931 eller bruk https://www.paypal.me/mskogly 


via GIPHY

Generelt råd til deg som publiserer på nett og faktisk vil ha kundekontakt:

  1. Gjør det enkelt for folk å få tak i deg på epost
    De fleste publisister gjør det enkelt, ved å gjøre navnet på forfatteren klikkbart, eller ved å legge eposten i klartekst i foten på nettsida. Men det er irriterende mange som gjør det direkte vanskelig finne kontaktinformasjonen, eller krever at kundene fyller ut et skjema. Slutt med det. Skriv eposten i klartekst og gjør den klikkbar. Er du redd for spambots så har du feil epostløsning.

What time is it? Typo Tmie!

via GIPHY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *