Mac leads to better hygiene


Mac leads to better hygiene, originally uploaded by mskogly.

Ok, I am officially ashamed. What you see here is potatochips, dip, chopsticks and a Macbook. So what’s the story here? Well, when I first got my Mac I must have washed my hands every single time I touched something else that might have made my fingers greasy, because I was afraid my Mac would get smudged. Now, if it wasn’t for the fact that I am not the only one being anal about this, I would never have admitted something as silly as this, but I still feel like a turd, you know, in a global perspective, starving children as a starc opposite.

So, have you understood the role of the chopsticks? I’ll spell it out for you: I use the chopsticks to pick up the potato chips and dip them in the Holiday Mix, so I can combine eating junkfood with keeping my Mac clean!

I’m going to hell for this!


So that is my theory: Having a Mac, a black Ipod, or an Iphone for that matter, will cause you to wash your hands like a madman.

Update 02.02.2008:

Cool: NRKbeta writes about this post (in norwegian)

Av Morten Skogly

Creator of Things

8 kommentarer

  1. Jeg har aldri følt meg så truffet i hele mitt liv!
    Jeg har dog ikke gått så langt som deg, men jeg har kommet til vaske-hendene-konstant-stadiet. Nå blir det nok til innkjøp av spisepinner (Heldigvis kan jeg faktisk spise med dem også).

  2. Hehe, glad for å kunne lede deg over to the dark side.

    Vaske hendene-fasen varte lenge for meg, minst et par måneder. Begynte å føle meg litt som Rain Man. Men det gikk heldigvis over for meg da, nå ser macen min helt jævlig ut, må vel spyle den snart. Men får jeg meg ny, så blir det nok samme runden igjen.

    Men som bestefar sa: Det er viktig å passe på tingene sine. (eller, han sa aldri det, men hadde vært stilig om han hadde, hehe). Faren min sa bestandig «Les bruksanvisningen», så det har jeg selvfølgelig ALDRI gjort.

Kommentarer er stengt.