Barnetapas og voksenkrabbe

Kjapp mat i hverdagen: Av og til rekker ikke Fantomet å skifte fra trikot til forkle (ganske ofte egentlig) når han kommer hjem. Barnetapas a la dette (og pasta med ketchup!) er ganske vanlig i Hesttrøa 7 når tiden ikke strekker til.

I dag var det butikkstekte kyllingvinger, physalis, norske sukkererter, minitomat, masse honningmelon, brød, bra ost og … kremt … potetskruer :) En skikkelig vitaminbombe altså, og kjapt å få på plass, det er bare å putte ting i skåler og kanskje varme kyllingen litt hvis den har rukket å bli kald. Easy og kjempesunt (minus potetskruene da). Spesielt sunt med alle de rå grønnsakene og frukten.

20110921-194939.jpg

Jeg lander som regel på «barnetapas» når jeg er alene med ungene, og som regel dropper jeg å spise selv, evt gumler restene, men av og til gjør jeg som i dag og kjøper fersk krabbe eller reker! Minifest til 39 kroner!

20110921-200108.jpg

Av Morten Skogly

Creator of Things